Seiko Coutura Watches - Some Significant Information

Seiko Coutura Watches - Some Significant Information

hour glass

Een seiko coutura-horlogeserie maakt gebruik van een unieke zandloper, die in de seiko coutura-horlogeserie is geplaatst. Het uurglas wordt gebruikt om het uur aan te geven, dat in de lucht lijkt te zweven. De minuten- en secondewijzer bevinden zich ook op de buitenste rand van dit glas. Aan de bovenkant van het minuutglas zijn twee doorzichtige glazen bollen bevestigd die een gereguleerde toevoer van een chemische stof naar de onderste bol mogelijk maken. De secondewijzer bevindt zich aan de andere kant van het minuutglas. Het minuutglas geeft alle relevante tijdinformatie weer.

Minuut- en secondewijzer geven samen met het uurglas de nauwkeurige tijdsaanduidingen aan de seiko coutura-horlogeserie. Het seiko coutura-assortiment heeft een verscheidenheid aan horloges voor verschillende gelegenheden en stemmingen. De horloges voor mannen, vrouwen en kinderen hebben de seiko coutura gamma van horloges ook. De horloges, die speciaal voor vrouwen zijn bedoeld, omvatten de sportieve modellen die analoge functies hebben, en de stijlvolle damesmodellen die worden geleverd met enorme kunstlederen grove band met grote zilver- en rozekleurige glimmende edelstenen. De dameshorloges hebben ook de seiko coutura reeks van zandtimers, die helpt bij het instellen van een tijd en een alarm om u te helpen uw dagelijkse schema te beheren.

De seiko coutura reeks heeft een grote verscheidenheid aan polshorloges waarvan de eerste de Princess Automatic is. Het horloge heeft een gepolijste zilverkleurige wijzerplaat in een rechthoekige vorm, met een groot kristallen venster waarin het uurglas wordt weergegeven. De grote zilveren wijzers samen met het uurglas geven het een sportieve look en het wordt ook geleverd met een bandje dat helpt om het comfortabel om je pols te houden. De tweede is het sportieve herenhorloge met een roestvrijstalen armband met een vierkante zilveren minuut- en secondewijzer in een rechthoekige vorm. De rode wijzers samen met het uurglas geven het een levendige kleur en een levendig ontwerp. Daarnaast bevat de seiko coutura reeks ook een blauw wijzerplaat sportief model dat een zilverkleurige lunette en armband heeft en ook een zwarte vierkante minuten- en secondewijzer.

Sources for this article: